ZAKAJ BI SE ODLOČILI ZA NAŠ

fitnes CENTER

Fitnes ima na skoraj 500m2 svoj ambient in zgodbo, ki jo boste začutili ob vstopu v dvorano. Poslikave sten in stropa so delo vrhunskih umetnikov. Ob napravah, kjer je potrebno nadzirati držo ali pravilno izvedbo vaj, so stene opremljene z ogledali. Funkcionalno je vadbeni prostor razdeljen na pet delov:
– prostor z vzdržljivostnimi kardio napravami,
– prostor s trenažerji za vadbo moči,
– prostor s prostimi utežmi,
– prostor za raztezne vaje,
– prostor za druženje oz. klubski prostor, kjer vam postrežemo z različnimi pijačami, beljakovinskimi napitki in čokoladicami.

Prostor je zračen, klimatiziran in z dnevno svetlobo. Vadba poteka ob aktualni glasbi, katere glasnost prilagajamo populaciji in številu obiskovalcev v fitnesu.


VELIKO ŠTEVILO VADBENIH ORODIJ:
– 34 VZDRŽLJIVOSTNIH OZ. KARDIO NAPRAV
– 36 NAPRAV ZA VADBO MOČI
– 2 NAPRAVI ZA RAZTEZANJE
– 25 PAROV ROČK (1 – 40KG)
– MEDICINSKO TESTNO KOLO
 + OSTALI PRIPOMOČKI (BLAZINE, ŽOGE, ELASTIKE, GUMICE, KOLEBNICE, LETVENIKI, FITNES PASOVI …)

 

NAJVEČJE ŠTEVILO STROKOVNO IZPOPOLNJENEGA OSEBJA
Z vami so vedno prisotni strokovno usposobljeni inštruktorji, ki vas usmerjajo, skrbijo za vašo varnost in pomagajo k čim kvalitetnejši vadbi. Vedno vam lahko postrežejo s koristno informacijo glede vašega vadbenega programa in pravilne prehrane ter optimalne uporabe prehranskih dopolnil.

NAJVEČJE ŠTEVILO OSEBNIH TRENERJEV
V našem fitnesu imamo za vas izbrane osebne trenerje, ki že vrsto let izvajajo različne programe (hujšanja, pridobivanja mišične mase, rehabilitacije, priprave športnikov …). Več o njih si preberite v rubriki »Osebni trenerji«.

NAJVEČJA IZBIRA PREHRANSKIH DOPOLNIL
Nudimo vam energetske in beljakovinske ploščice, beljakovinske napitke, aminokisline, ogljikove hidrate, vitamine in minerale, nadomestke obroka, izdelke za pridobivanje moči, izdelke za izgubo maščobe in mnogo drugih. Ob vsem tem vam nudimo strokovno svetovanje pri vašem nakupu.

NAJBOLJŠA UVODNA PREDSTAVITVENA URA
Vsak član lahko ob prvem vpisu izbere možnost uvodne ure z inštruktorjem (član mora ob vpisu izpolniti prijavnico za uvodni trening).Vadečemu se nameni čas za pogovor o njegovih željah, stanju, poškodbah. Z inštruktorjem se pogovorita o realnih ciljih in načinu vadbe v našem fitnesu. Nato izvedeta meritve telesne teže, maščobe in se skupaj odpravita na prvi trening. Inštruktor vadečemu predstavi naprave, mu obrazloži, kako naj bi potekal trening, in nato skupaj pogledata, katere vaje bo vadeči izvajal v začetnem programu, kakšno je gibanje, dihanje, obremenitev, intenzivnost na teh napravah. Po predstavitvi se vadečemu predstavi še kardio vadba oz. vadba na vzdržljivostnih napravah ter raztezne vaje. Vadečemu se svetuje in predstavi osnove zdrave in pravilne prehrane, koliko počitka potrebuje med posameznimi treningi in kako naj fitnes postane kot del njegovega vsakdanjika.