BOOTCAMP

Bootcamp je oblika funkcionalne vadbe, pri kateri so ključne tri stvari – uporaba lastne teže, enakomerno aktiviranje vseh mišičnih skupin in skupinska motivacija. Vaje so tehnično različno zahtevne, vendar jih posameznik brez težav lahko prilagaja svojim zmožnostim in sposobnostim. Osnovni treningi so sestavljeni iz skupin vadb, kot so na primer skleci, trebušnjaki, poskoki, dviganje uteži in drugih predmetov, počepi, tek in raztezanje. Pri tem je nepogrešljiva uporaba elastičnih trakov, kettlebellov in podobnih športnih pripomočkov. Treningi so skupinski in potekajo v intervalih z vmesnimi odmori, saj je vadba visoko intenzivna. Bootcamp vadba ne pozna meja in je lahko izredno zanimiva!

Z rednim obiskom vadbe Bootcamp izboljšamo moč, vzdržljivost in s tem splošno telesno pripravljenost. Hkrati pozitivno vplivamo na imunski sistem ter psihično moč.

Ker se da Bootcamp vadbo prilagajati posameznikovi telesni pripravljenosti in zmogljivosti, je vadba namenjena tako športnikom kot popolnim začetnikom, seveda pod budnim očesom izkušenega trenerja.